Jomsviking er utsolgt fra forlaget, men trykkeriet har nå lovet nytt opplag levert senest 2. mai. På forlagets vegne vil jeg bare beklage denne situasjonen, men boken skal fortsatt finnes i bokhandlene rundt omkring. Så selv om man får melding om at boken er utsolgt hvis man prøver å bestille på nett, kan man fortsatt få kjøpt den i butikk. Jeg vet at særlig Tanum, Norli og Libris har tatt inn mange, så der har du best sjanse for å få tak i boken.

Det ser ut som om forlaget kommer til å bestille tredje opplag ganske snart, for det er mange som vil ha boken. Da nærmer vi oss 5.000!

Mange har spurt om jeg skriver på neste bok, og til det kan jeg svare at jeg er godt på vei med oppfølgeren til Jomsviking, og lover utgivelse til neste år. Jeg kommer også til å være mye rundt og lese opp i år – du finner foreløpig plan for forfatterturnéen HER.

I andre opplag vil forresten trykkfeilen på fremre klaff være rettet. Der står det nå .no etter blogadressen min. Det skal selvsagt stå www.bull-hansen.com. Beklager hvis det har oppstått misforståelser pga dette! (Ta forøvrig gjerne en kikk på siden til Haakon!)

Jeg kommer etter hvert til å legge ut Youtube-videoer her på jomsviking.no, og en av de første kommer til å være fra stedet der Torstein vokste opp. Inntil videre er det bare hyggelig hvis du tar en kikk innom Youtube-kanalen min HER.

Ha en fortreffelig dag!

Beste hilsner,

Bjørn

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s